Vrouw in de stress op het werk

Stress, zorgen en irritaties

Waar komt het bij jou vandaan?

Er zijn verschillende oorzaken die stress bij jou kunnen veroorzaken. Om beter inzicht te hebben in je eigen situatie heb ik een paar vragen opgesteld.

Stress op het werk

Veel mensen die bij mij komen ervaren stress vanuit hun werkomgeving. Dat kan zijn een te hoge werkdruk. Maar vaak merk ik ook dat het probleem in de organisatie zit. Bijvoorbeeld slechte samenwerking met bepaalde collega’s. Een micromanager die jou te weinig bewegingsruimte geeft. Soms ligt de lat veel te hoog en soms ligt het probleem bij de persoon zelf omdat deze veel te veel eisend is voor zichzelf of voor de omgeving.

Stress in je privé omgeving

Er veel oorzaken waardoor jij vanuit je privé omgeving stress kan ervaren. Je relatie loopt niet lekker waardoor er spanning zijn. Er kan iemand ernstig ziek zijn waar jij je zorgen om maakt en misschien wel een zorg plicht hebt. Mantelzorg is daar ook zo’n voorbeeld van. Zelf heb ik meer dan 10 jaar mantelzorg aan mijn vader gegeven. Dat trok op het einde een behoorlijke wissel want je bent dan verzorgende en geen kind meer. Ik kan mij goed voorstellen wat het betekent als jij in zo’n situatie zit en welke dilemma’s daar bij komen.

Ik geloof in het helpen van mensen in het bereiken van hun doelstelling(en). Door persoonlijke begeleiding samen met mijn werk -en levenservaring, kennis over gedrag en communicatie help ik hen met succesvol solliciteren en als zij problemen ondervinden in hun loopbaan. 

Wil jij van je stress af?

Vul dan dit formulier in met een korte omschrijving van je situatie en je ontvangt snel een antwoord van mij per email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *