Solliciteren lukt niet

Je solliciteert jezelf wezenloos. Je weet allang niet meer hoeveel keer jij je CV hebt verstuurd. En naar welke organisatie.

Iedere keer die afwijzing. Je durft je email al bijna niet meer te openen. Het knaagt enorm aan je zelfvertrouwen.

Eerst vertelde je nog trots tegen je familie en vrienden dat je aan het solliciteren bent. Maar nu schaam jij je. Er zal wel wat aan de hand zijn met mij denk je.

Zo krijg je nooit die baan.

Wat een ellende.

Want als jij geen werk hebt dan heb jij minder inkomsten. Dan blijf je afhankelijk van een uitkering. Hoe langer jij zonder werk zit des te groter wordt het gat op je CV. Werkgevers gaan dan twijfelen. Waarom ben jij zolang zonder zwerk? Er zal wel wat zijn. Geen goed teken.

Maar er is hoop. Met mijn sollicitatietraining hebben veel mensen een baan gevonden. Jonge en oudere mensen. Mensen die langdurig werkeloos zijn geweest. Hoog- en laagopgeleide mensen. Door deze training weet jij precies op welke vacature jij wel kan solliciteren. Is jouw CV en sollicitatiebrief zo opgesteld dat een werkgever direct ziet welke kennis en ervaring jij meebrengt. Zodat die nieuwsgierig is en jou graag wil spreken

En als jij die uitnodiging hebt gekregen dan ga ik je goed voorbereiden op het gesprek. Ik leer je hoe jij STAR kan toepassen in het gesprek. Zodat jij overtuigend kan aangeven welke waarde jij toevoegt aan hun organisatie. Zodat jij die baan krijgt.

Met deze training ga ik een commitment met jou aan. Ik begeleid je net zo lang totdat jij een baan hebt.

 

Meld je hier aan voor de ideale start.